Zo kun jij bijdragen

 

Sta je achter Baraka en wil je helpen uit te breiden in ons mooie werk? Dan kan dat op verschillende manieren:

  • gebed, wij kunnen uit ervaring spreken dat gebed zo zegent!

Gebedspunten:

  • als team, dat er altijd eenheid zal zijn!
  • dat door ons hele werk heen de Liefde van de Heere Jezus gezien mag worden
  • voor onze projecten
  • voor altijd de alertheid hoe we de giften besteden
  • voor de winkel maar zeker ook voor contacten en gesprekken met klanten
  • dat er in de omgeving of in Nederland groei mag komen in het helpen en ondersteunen van mensen in financiële nood

 

Kleding inleveren

U kunt bij ons uw mooie, goed uitziende kinder, dames of herenkleding inleveren die nog van deze tijd zijn. Ook schoenen, tassen, sjaals of sieraden zijn van harte welkom! Inleveren kan tijdens de openingsmomenten van de winkel.

 

Financiële donaties

Wilt u Baraka steunen door middel van een gift? Dan is dat zeker mogelijk en zijn we daar erg dankbaar voor. U kunt uw gift overmaken op het bankrekeningnummer NL53RABO0370524357 van Stichting Baraka Foundation. 

 

Spaarpotjesactie:

Baraka heeft erg mooie spaarpotjes van karton met daarop foto’s van onze projecten. Wanneer u het leuk vindt (met uw kinderen) mee te sparen dan is dit een leuke actie. Er zijn bijv kindjes die doen iedere week iets van hun zakgeld in het spaarpotje om er zo bewust van te worden iets voor een ander te kunnen betekenen. Zo’n spaarpotje is te verkrijgen in de winkel. 1 x per jaar wordt het spaarpotje geleegd en heeft u de mogelijkheid nog weer door te sparen of te stoppen.

 

Flyeren en promoten van Baraka 

Regelmatig wordt er voor Baraka geflyerd wanneer er bijv. een actie is of het nieuwe seizoen of uitverkoop begint. Wij kunnen dan altijd mensen gebruiken die mee willen helpen met flyeren om zo nog meer bekendheid te geven aan Baraka! Wilt u helpen flyeren? Laat dit dan weten in de winkel of geef een berichtje aan Ineke.

 

(Spaar)Zegels

Baraka is altijd op zoek naar mogelijkheden mensen te steunen. Daarom kunt u alle mogelijke zegeltjes bij Baraka inleveren en wij proberen die weer te verzegelen. U kunt denken aan handdoekzegels of ringzegels maar ook tijdelijke spaaracties bij winkels als bijv een boodschappenpakket.