Nieuwe kleding

Bij Baraka wordt wekelijks enorm veel mooie en soms zelfs nog nieuwe kleding ingeleverd door klanten, vrienden, bekenden vanuit het hele land! Hier zijn we enorm blij mee! Degenen die kleding inleveren krijgen bij Baraka geen percentage van de verkoopopbrengst maar schenken de kleding puur voor het goede doel. De kleding wordt door de vrijwilligers zo secuur mogelijk nagekeken op vlekken en of de kleding niet kapot is (helaas schiet er wel eens iets door onze handen, excuses daar dan voor! Geef dit dan ook gerust aan bij een van onze vrijwilligers! )

Ook moet de kleding hip en trendy zijn. De kleding wordt per stuk geprijsd en in de kledingrekken gehangen waar alles netjes op maat en kleur hangt.

U vindt bij ons dus wekelijks weer nieuwe kleding in de rekken zodat het steeds een verrassing blijft wat er weer voor moois is binnen gekomen!

Inleveren kleding

Wilt u goed uitziende en modieuze kinder, dames,- of heren kleding, schoenen, tassen, sjaals of sieraden doneren aan Baraka? Dan is dat het hele jaar door mogelijk en van harte welkom. Het maakt niet uit of dit dan zomer- of winterkleding is. U kunt de kleding inleveren tijdens de openingstijden van Baraka. Ook kan dit altijd op een ander moment. Het zou fijn zijn als u dan contact met ons op wil nemen zodat we hiervoor een afspraak kunnen maken. De kleding mag niet voor het pand geplaatst worden bij inlevering zonder afspraak! Ook zijn wij geen inleverpunt van rommelmarktspullen of huisraad. Wij zijn heel erg blij met alle kleding die ingeleverd wordt. Uw oude kleding is onze nieuwe collectie!