Grrot nieuws!!

Baraka heeft een nieuwe lokatie en wel in de prachtige Vesting van Woudrichem, nml Hoogstraat 27. Het is altijd een wens geweest van Ineke om een eigen pandje te hebben en het liefst in een winkelstraat met een inloop waar het mogelijk is koffie en thee aan te bieden voor mensen die daar, door welke omstandigheden dan ook, behoefte aan hebben. Nu deze kans voorbij kwam, en we het ook echt zien als gebedsverhoring, konden we deze kans niet laten liggen! Er moet veel geklust worden en het zal nog even hard werken zijn maar D.V. 30 April hopen we dan toch echt de deuren te openen van dit prachtige pand! We bidden en hopen dat het een prachtige tijd mag worden waar mensen zich welkom en veilig voelen, waar gezelligheid heerst en het een vertrouwelijke plek mag zijn waar mensen hun verhaal kwijt kunnen, waar ze met plezier even naar toe gaan voor een bakkie Baraka of een leuk kledingstuk. We bidden dat het een gezegende plaats mag zijn waar de Heere Jezus centraal zal staan en Zijn liefde zichtbaar mag zijn door alles heen! 

Van harte welkom allemaal op 30 April! Er zal mooie nieuwe kleding in de winkel hangen, er zullen leuke acties en activiteiten gehouden worden! kortom, de moeite waard om even binnen te lopen. En o,ja, als klap op de vuurpijl zal er om 11.30 uur en om 14.00uur een modeshow gelopen worden door onze fantastische kleine, jonge en grote, oudere modellen! Dus zorg dat je dit niet mist!

 

 

Afgelopen week hebben we de totale opbrengst van Baraka van 1 week geschonken aan de oorlogsslachtoffers en vluchtelingen in Oekraïne! Klanten kwamen deze week massaal naar de winkel en

 

 

 

Sinds November mag Baraka een echte styliste in huis hebben, genaamd Mientje van der Ven. Wij zijn erg blij met haar! Mientje is een kei in stylen! Vanaf nu zult u dus de mooiste combinaties op de poppen vinden bij Baraka! En wanneer u leuke kleding voor uzelf op de poppen ziet...wees zo vrij de kleding eraf te halen hoor!